ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από το 1982, η ΖΙΤΑ Congress, έθεσε 4 βασικές αρχές σαν όχημα και στρατηγική στην ανάπτυξή της. Οι τέσσερις αυτές αρχές ήταν η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα, η διαφάνεια και ο σεβασμός στον ανθρώπινο παράγοντα και το περιβάλλον. Για πάνω από 33 χρόνια εξελίσσουμε τον επαγγελματικό χώρο μέσα στον οποίο κινούμεθα, αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες, όπως λόγου χάρη η συνολική διαχείριση των επιστημονικών οργανισμών, η επικοινωνία και η προώθηση υπηρεσιών υγείας, ο ιατρικός τουρισμός, η αποτελεσματική αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.α. Παράλληλα, στις κλασικές μας υπηρεσίες, όπως η οργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων, επαγγελματικών και επιστημονικών events, αναπτύξαμε νέες τεχνικές και πρακτικές και κυρίως ξεπεράσαμε τα σύνορα της Ελλάδος, καθιερώνοντας τις πιστοποιημένες με ISO ποιότητας (9001 & 140001) υπηρεσίες μας και στις 5 ηπείρους του πλανήτη μας. Στο θέμα της ανταγωνιστικότητας, επιδιώξαμε και επιδιώκουμε διαρκώς να αναζητούμε το optimum εκείνο σημείο, όπου η ποιότητα και το άριστο αποτέλεσμα συναντάνε το μικρότερο δυνατό κόστος. Δε σταθήκαμε όμως μόνο στο οικονομικό μέρος, αφού η ανταγωνιστικότητα είναι κάτι πολύ ευρύτερο. Δημιουργήσαμε νέα τμήματα, όπως marketing, χορηγικό, γραφιστικό και δημιουργικό, IT, γραφείο τύπου, με στόχο την πλήρη καθετοποίηση ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών, που καλύπτει τόσο τα κλασικά όσο και τα καινοτόμα, όπως προαναφέραμε, τμήματα της εταιρείας.

Στο θέμα της διαφάνειας, καθιερώσαμε έναν ειλικρινή διάλογο και μια επικοινωνία με τους πελάτες μας, έτσι ώστε εξαρχής να γνωρίζουν όλοι τους όρους συνεργασίας, χωρίς «μικρά γράμματα» και υποσημειώσεις. Όλοι οι ισολογισμοί μας κλείνουν με auditors, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό, λόγω μεγέθους, για την εταιρεία μας. Το ίδιο κάνουμε επίσης και για τους ισολογισμούς, όλων των επιστημονικών οργανισμών, που έχουμε την ευθύνη της διαχείρισης τους.

Τέλος, έχουμε επιδείξει απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, αφού όχι μόνο με δική μας πρωτοβουλία αλλά και επιδότηση, φέραμε ανθρώπους και πολιτισμούς πιο κοντά, όπως λόγου χάρη στην οργάνωση της πολιτισμικής εβδομάδας Ελληνο-Τουρκικής Φιλίας στην Αθήνα και στην Άγκυρα το 2000, την εκπαίδευση πολλών δεκάδων φοιτητών σε θέματα κυρίως συνεδριακού τουρισμού, σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια Αιγαίου, Πειραιώς και Πάτρας, την καθιέρωση σημαντικών ενεργειών και καθημερινών πρακτικών για το περιβάλλον, που απορρέουν μάλιστα από την πιστοποίηση με ISO 14001, που η ΖΙΤΑ έχει καθιερώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Για πάνω από 33 χρόνια, το ταξιδιωτικό μας τμήμα έχει ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιάδες συνέδρους, εντός και εκτός των συνόρων της χώρας. Θεωρούμε, σήμερα, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι το μεγάλο κεφάλαιο της εταιρείας μας και από αυτό αντλούμε τη δύναμη, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον, να συνεχίσουμε πάνω στις ίδιες αρχές που καθιερώσαμε από το 1982: την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα, τη διαφάνεια και τον απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

 

logo_zitaZita Congress S.A.
1ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου
19002 Παιανία, Αττική, Ελλάδα

Επικοινωνία: Θάνος Τσαμαλής
Τηλ.: +30 211 100 1784
Email: t.ts@zita-congress.gr